Twitter

TAK Rajatutkimus 2013 esittelyaineisto

  • aside
  • Kommentoi

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy:n vuosittain toteuttaman venäläismatkailua selvittävän tutkimuksen esittelyaineisto.

TAK Rajatutkimuksella selvitetään mm. venäläisten matkustuskäyttäytymistä, matkan tarkoitusta, rahankäyttöä sekä matkustajien vapaa-ajan viettotapoja Suomessa. Tutkimus on toteutettu ensimmäistä kertaa vuonna 1997 ja sen jälkeen vuosittain.

Tutkimus toteutetaan haastattelemalla Suomesta henkilö-, linja- tai pakettiautolla ja junalla lähteviä tai Suomeen saapuvia venäläismatkustajia. Haastatteluita tehdään pääasiassa neljällä Kaakkois-Suomen raja-asemalla (Imatra, Nuijamaa, Vainikkala ja Vaalimaa) sekä lisäksi Helsingin satamissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tiedosto: TAK Rajatutkimus 2013 esittelyaineisto

Info:
Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen markkinatutkimusyritys, jonka erityisosaamisalueita ovat asiakastyytyväisyyteen ja matkailuun liittyvät tutkimukset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?