Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Kaakko 135: Kaakolle jälleen oma pietarilainen matkailubloggaaja

  • status
  • Kommentoi

Kotkan-Haminan seudun toimijat toteuttavat jo toisen vuoden peräkkäin Unelmaduuni Kaakossa -markkinointikampanjan, jossa sosiaalisen median kilpailulla haetaan Pietarista bloggaaja markkinoimaan pitkäkestoisesti Kotkan-Haminan seudun yrityksiä, palveluja ja tapahtumia pietarilaisille.

Kilpailun voittaja vierailee vuoden aikana alueellamme noin 8-10 kertaa eri matkailusesonkeja edeltävinä ajankohtina ja kirjoittaa vuodenmittaan venäjäksi blogia, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti venäläiset matkailijat. Voittaja saa minimissään 200 000 ruplan eli noin 5 000 euron palkkion.

Tänä vuonna kampanja käynnistettiin ke 2.4. julkaisemalla kisa venäläisessä sosiaalisessa mediassa  (http://vk.com/blogfi).  Kilpailu kestää 2 kuukautta. Tänä aikana toteutetaan Pietarissa monipuolisia sähköisen ja perinteisen markkinoinnin toimenpiteitä, joilla saadaan seudulle ja seudun yrityksille mahdollisimman paljon näkyvyyttä.

Viidestä parhaasta ehdokkaasta valitaan 11.6. voittaja tiedotustilaisuudessa, joka järjestetään Pietarissa Suomi-talossa. Voittajan kanssa tehdään sopimus vuodeksi Kaakon matkailublogin (http://blog.vzmorie135.fi ) kirjoittamisesta.

Viime vuoden kampanja oli suuri menestys: kampanjan Vkontakte-ryhmä keräsi reilut 1100 jäsentä ja mainosvideolle katselukertoja on kertynyt yli 155 000. Kilpailua mainostettiin mm. Pietarin metrossa ja alueen yliopistoissa. Blogi kerää kuukausittain yli 1500 lukijaa.

Kampanjan toteutusta koordinoi Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor. Kampanjassa ovat mukana Kotkan ja Haminan kaupungit, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu sekä Pyhtään, Miehikkälän ja Virolahden kunnat. Kampanja on merkittävä osa seudun Venäjälle suuntautuvaa yhteistä matkailumarkkinointia, Vzmorie135° (Kaakko135°).

LISÄTIETOJA:

projektipäällikkö Katja Gorelkina, Cursor Oy
puh. 040 190 2503
Kaakko135° www.kaakko135.fi
Vzmorie135° www.vzmorie135.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?