Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman ilmoituksensa Profiili-sivultaan.

Finnish business in Moscow, 30.10.2014

  • aside
  • Kommentoi

Venäjän markkinat tarjoavat useita erilaisia kasvumahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Venäjä on yksi Euroopan suurimmista kulutusmarkkinoista kasvavan keskiluokan ansiosta. Jalkapallon MM-kisat 2018 vaativat infrastruktuurin kehittämistä ja rakentamista isäntäkaupungeissa. Teollisuussektorin modernisointihankkeet avaavat uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Nyt on yrityksille tarjolla loistava tilaisuus lähteä tutustumaan Venäjän moninaisiin mahdollisuuksiin Moskovaan, jossa järjestetään 30.10.2014 jo neljäs Suomalais-Venäläisen kauppakamarin luotsaama FINNISH BUSINESS- tapahtuma. Tapahtuma tuo suomalaiset yritykset näyttävästi esiin Venäjän päämetropolissa ja sen keskeisinä teemoina ovat investoinnit ja modernisaatio, rakentaminen, logistiikka, Cleantech ja palvelut. Tapahtumapaikkana on Swissotel Moscow.

Tilaisuuden kumppaneihin lukeutuvat YIT, Itella, Barona, Finnair, Fortum, Aalto EE, Borenius, Konecranes ja Klinkmann. Moskovassa suomalaisia yrityksiä ei tunneta yhtä hyvin kuin Pietarissa ja tapahtuman tavoitteena onkin lisätä suomalaisyritysten tunnettuutta ja esitellä erityisesti pk-yrityksiä venäläisille yrityksille ja päättäjille.

Puhujavieraina tapahtumassamme ovat Esko Aho – East Office ja SVKK:n hallituksen puheenjohtaja, Alexander N. Shokhin – President of the Russian Union of Industrialists and Entrepreneurs ja Ilpo Kokkila, EK ja SRV-Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja. Puhujalistaa täydennetään jatkuvasti.

Päivän ohjelmaan kuuluvat korkean tason seminaari, yritysten toimialakohtaiset pitchaus-sessiot ja vapaamuotoinen Networking Buffet, jossa suomalaiset ja venäläiset yritykset verkostoituvat keskenään. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päättäjien tapaamiseen, verkostoitumiseen ja uusien bisneskontaktien luomiseen.

Ilmoittautuminen jatkuu hyvää vauhtia joten varmista paikkasi tapahtumassa jo nyt.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.fbrussia.fi/fi

Tai kysy lisää tapahtumastamme SVKK:n Annika Peitsaralta, annika.peitsara@svkk.fi, p.+358 40 513 4969

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?