Twitter

Tutkimus yritysten ja matkailijoiden suomi-venäjä –kielenkäännöstarpeista

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy toteutti osana kansainvälistä kehityshanketta tutkimuksen, jossa selviteltiin suomalaisten ja venäläisten yritysten ja matkailijoiden kielenkäännöstarpeita. Tutkimuksen tarkoituksena oli tuottaa taustatietoja syksyllä 2014 julkaistavalle Internet-portaalina ja mobiilisovelluksena toimivalle suomalais-venäläiselle kieliohjelmistolle.

Kieliohjelmistoa on ollut kehittämässä kansainvälinen työryhmä, jossa ovat mukana Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia Kouvolasta, Vitim Oy Lappeenrannasta sekä Pietarin Tieto- ja analysointikeskus IAC ja Prompt Service Pietarista.

Monikielisiä e-palveluita kehitetään osana IMU – Integrated Multilingual Services for Business Communication -hanketta, jota rahoittavat Kaakkois-Suomi – Venäjä ENPI CBC -ohjelma, Suomen tasavalta ja Venäjän federaatio.

Tiedostot:

– Electronic translation and dictionary software
– Travelers between Finland and Russia – Translation needs

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?