Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Lemminkäinen peruskorjaa kehätietä ja siltoja lähellä Moskovaa

  • status
  • Kommentoi

Lemminkäinen on allekirjoittanut kaksi sopimusta kehätien ja siltojen perusparannusurakoista Keski-Venäjän tiekomitean kanssa. Molemmat kohteet sijaitsevat lähellä Moskovaa. Lemminkäinen toimii molemmissa urakoissa pääurakoitsijana. Urakoiden yhteenlaskettu arvo on yli 16 miljoonaa euroa.

A108-tiellä Lemminkäinen perusparantaa tietä 24 kilometrin mittaisella osuudella. Urakkaan kuuluu päällystystöiden lisäksi maarakennustöitä. A108 on noin 80 kilometriä Moskovan keskustasta sijaitseva kehätie, joka on tärkeä poikittaisliikenneväylä kaupungista lähteville pääväylille. Perusparannusurakka alkaa huhtikuussa 2014 ja päättyy syyskuussa 2014. Urakan arvo on noin 7 miljoonaa euroa.

M2-tiellä Lemminkäinen peruskorjaa yhdeksän siltaa. Sillat sijaitsevat lähellä Moskovaa 12 kilometrin mittaisella osuudella. M2 on yksi Venäjän pääväylistä ja vilkkaasti liikennöity. Tie kulkee Moskovasta etelään. Siltojen korjaustyöt alkavat toukokuussa 2014 ja päättyvät syyskuussa 2014. Urakan arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

”Saadut urakat tukevat strategiaamme, jonka mukaisesti haemme kasvua Venäjältä. Tavoitteenamme on kasvattaa omaperusteisen asuntotuotannon lisäksi infrarakentamisen palveluitamme Venäjän markkinoilla”, kertoo Venäjän liiketoimintasegmentin johtaja Maaret Heiskari Lemminkäiseltä.

Lähde: Lemminkäinen.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?