Twitter

St. Peter Linen Pietarin risteilyt käynnistyvät taas

Viisumivapaat risteilyt Helsingin ja Pietarin välillä ovat käynnistyneet talvitauon jälkeen, kun St. Peter Linen M/S Princess Maria ja M/S Princess Anastasia ovat palanneet Sotshista Itämerelle, St. Peter Linen lehdistötiedotteessa kerrotaan.

Risteilyillä on 72 tunnin viisumivapaus, joka mahdollistaa kolmen päivän oleskelun Pietarissa ilman viisumia. Päivä Pietarissa -risteilyjen lisäksi risteilymatkaan voi yhdistää myös kahden yön hotellimajoituksen. St. Peter Linen hotellikumppanina Pietarissa ovat Sokos Hotellit; Original Hotel Palace Bridge, Solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Original Sokos Hotel Olympia Garden.

Varustamo tarjoaa myös Itämeren helmet –risteilyjä, joissa voi vierailla neljässä Itämeren alueen kaupungissa, eli Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Pietarissa.

– Viime vuonna Pietarissa kävi yli puoli miljoonaa risteilymatkustajaa. Kasvua edelliseen vuoteen oli 11 prosenttia. Suurin osa risteilymatkustajista tulee Pietariin St. Peter Linen laivoilla, kertoi Pietarin kaupungin matkailukomitean varapuheenjohtaja Aleksandr Shapkin.

St. Peter Line aloitti liikennöinnin Helsingin ja Pietarin välillä neljä vuotta sitten. Varustamo risteilee Itämerellä Pietarin ja Helsingin sekä Helsingin, Tukholman, Tallinnan ja Pietarin välillä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?