Twitter

Brand Outlet Center lopetti Virolahdella

Venäläisiä matkailijoita Virolahdella palvellut Brand Outlet Center on lopettanut toimintansa asiakaskadon vuoksi. Yrityksen Facebook-sivuilla julkaistun tiedotteen mukaan sulkemiseen vaikuttivat ruplan kurssilasku ja päätös tienvarsikylttien poistamisesta.

– Viime syksynä tullut päätös tienvarsikylttiemme poistamisesta yhdistettynä ruplan epäedullisiin kurssimuutoksiin on vähentänyt asiakaskuntaamme niin paljon, että valitettavasti suljemme ovemme, Facebook-viestissä todetaan.

Kauppa avattiin vuonna 2012 ja sitä teki tunnetuksi yrityksen osakas, näyttelijä Ville Haapasalo. Kauppa sijaitsi Virolahdella noin parinsadan metrin päässä vilkasliikenteiseltä Vaalimaantieltä. Brand Outlet Center myi mm. merkkivaatteita ja kodinelektroniikkaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?