Twitter

Venäjän hallitus vaihtaa Applesta Samsungiin

Venäjän hallituksen ministerit vaihtavat virkakäytössään olevat Apple iPad –tablettitietokoneensa Samsungin valmistamiin laitteisiin. Viestintäministeri Nikolai Nikiforovin mukaan vaihtamispäätös liittyy tietoturvallisuuteen. Asiasta uutisoi keskiviikkona uutistoimisto Interfax.

– Uudet tablettitietokoneet on suojattu tehokkaasti ja niitä voi käyttää luottamuksellisen tiedon käsittelyyn. Osa hallituksen istunnoista käsiteltävästä tiedosta on arkaluontoista ja nämä uudet laitteet kykenevät vastaamaan kaikkiin tietoturvallisuuteen liittyviin vaatimuksiin, Nikiforov kertoi lehdistötilaisuudessa.

Nikiforov tähdensi, että uusien laitteiden valinnassa ratkaisevana tekijänä ei ollut Applen amerikkalaisuus, vaan tekniset tekijät, uutistoimisto Interfax kertoo.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?