Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Kinno: Bisnesopas Venäjän valloittajille 2.0 julkaistu

  • status
  • Kommentoi

2011 julkaistusta bisnesoppaasta Suhteita, shakkia ja shampanjaa on julkaistu toinen painos. Bisnesopas Venäjän valloittajille on päivitetty nykytilanteen mukaiseksi, sillä kolmessa vuodessa muutoksia ovat tuoneet muun muassa WTO-jäsenyys, Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin tulliliitto sekä nopeaan tahtiin kasvanut Internetin käyttö. Toisessa painoksessa on huomioitu myös verovapaa matkailijamyynti. Oppaan julkaisijat ovat Kinno ja Cursor Oy.

”Viime aikojen tapahtumat Ukrainassa osoittavat, että nyt jos koskaan tarvitaan tuoretta tietoa, jonka valossa ymmärtää Venäjää ja venäläisyyttä”, toteaa kirjan kirjoittajanut viestintäyrittäjä Sami J. Anteroinen.

Venäjä ja venäläiset ovat merkittävä kumppani suomalaisille yrityksille myös tulevaisuudessa. Venäjän merkitys saattaisi kuitenkin olla meille vielä nykyistäkin huomattavasti suurempi. ”Tosiasioiden tunnustamisen rinnalle kaivattaisiin nyt myös tosiasioiden hyödyntämistä. Venäjän kaltaista valttikorttia Suomella ei ole toista”, Anteroinen lisää.

Bisnesopas Venäjän valloittajille 2.0, Suhteita, shakkia ja shampanjaa on luettavissa ja ladattavissa täältä. Lisäksi painettuja versioita voi tiedustella mm. Kinnosta ja Cursorista.

Sanaston laatimista on tukenut Cursorin hallinnoima ja EAKR-rahoitusta saava Kaakko kasvuun -viestintähanke.

Lisätietoja:

Kati Velin, projektipäällikkö, Kouvola Innovation Oy
Puh. 020 615 6363 tai kati.velin[at]kinno.fi

Kalle Kallionpää, projektipäällikkö, Cursor Oy
Puh. 040 190 2563 tai kalle.kallionpaa[at]cursor.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?