Twitter

AiF-lehti Moskovan pormestarinvirastolle

Venäjän laajalevikkisin viikkolehti Argumenty i fakty on siirtynyt Promsvjazkapital-ryhmältä Moskovan pormestarinviraston hallussa olevalle MIT-yhtiölle, uutisoi RBC. Ostaja ei maksanut myyjälle ruplaakaan, kuittasi ainoastaan lehdelle kertyneet noin 2 miljardin ruplan velat.

Lehti jäänee valtakunnalliseksi viikkolehdeksi, joka ilmestyy edelleen kaikissa suurissa kaupungeissa. Vuonna 1990 AiF-lyhenteellä tunnettu lehti pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan ihmiskunnan historian suurimmalla 33,5 miljoonan painoksellaan. Tällä hetkellä lehden painos on yli kolme miljoonaa ja sillä arvioidaan olevan viikottain 8,1 miljoonaa lukijaa eli 14 % Venäjän aikuisväestöstä.

AiF:lla on yli 865 000 tilaajaa. Sitä tilataan levitykseen yli 50 maahan ja sillä on 65 aluetoimitusta Venäjällä ja 16 ulkomaantoimitusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoreimmat 20

Salasana hukassa?