Twitter

Venäläisturistit miljardibisnes Italialle

Venäläisturistit jättivät Italiaan viime vuoden kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana yhteensä 960 miljoonaa euroa, kertoi Italian matkailuviraston (ENIT) Moskovan edustaja Domenico Di Salvo perjantaina uutistoimisto RIA Novostille. Venäläisten rahan käyttö kasvoi noin 14 % vuoden 2012 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

– Matkailupiireissä kutsumme Venäjää BRIC-maiden kuningattareksi, Di Salvo kommentoi.

Di Salvon mukaan venäläisturismin merkitys Italialle on korostunut erityisesti viime vuosien aikana. Venäjän tilastovirasto Rosstatin mukaan Italia oli viime vuonna yhdeksänneksi suosituin lomailukohde venäläisten keskuudessa. Maassa vieraili yhteensä 726 000 lomailijaa, mikä on noin 27 % enemmän kuin vuonna 2012.

Di Salvon mukaan venäläisturistit käyttivät keskimäärin 149,5 euroa päivässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?