Twitter

Venäläiset rock-muusikot ottivat kantaa Ukrainan tilanteeseen

Venäläiset rock-muusikot Boris Grebenshikov, Vjatsheslav Butusov ja Juri Shevtshuk ovat julkaisseet videon, jossa vedotaan Ukrainan tilanteen rauhanomaisen ratkaisun puolesta. Videovetoomus esitettiin keskiviikkona ukrainalaisella 1+1 -kanavalla.

– Me emme tiedä mitään. Minä en usko yhteenkään televisiokanavaan enkä lue sanomalehtiä. Me rukoilemme teidän ja itsemme puolesta, sillä me kaikki pelkäämme, Nautilus Pompilus -ryhmän solisti Vjatsheslav Butusov kertoo videolla.

DDT -yhtyeen Juri Shevtshuk ja Akvariumin Boris Grebenshikov ottivat jo maaliskuun alussa julkisesti kantaa Venäjän joukkojen Ukrainalle viemistä vastaan. Asiaan ovat ottaneet kantaa myös mm. Andrei Makarevitsh ja Zemfira. Muusikot suunnittelevat järjestävänsä Krimillä ”Rauhan konsertin”, jossa esiintyisi venäläisiä ja ukrainalaisia muusikoita.

Venäläismuusikoiden videovetoomus:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?