Twitter
Premium asiakkaat voivat julkaista oman tiedotteensa Profiili-sivultaan.

Finnair ja S7 Airlines aloittavat codeshare-yhteistyön

Finnair ja sen oneworld-allianssikumppani S7 Airlines aloittavat uusia codeshare-lentoja.Finnairin lentotunnus (AY) lisätään S7:n uudelle reitille Helsingin ja Moskovan Domodedovon kansainvälisen lentokentän välille 26. huhtikuuta lähtien sekä tietyille S7:n jatkolennoille Domodedovosta Novosibirskiin, Kazaniin, Rostov-on-Doniin, Samaraan, Ufaan ja Jekaterinburgiin.

Vastavuoroisesti S7:n lentotunnus lisätään tietyille Finnairin lennoille Pietarista ja Jekaterinburgista Helsinkiin sekä tietyille jatkolennoille Joensuuhun, Kuopioon, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan.

”Toivotamme S7 Airlinesin uuden reitin Domodedovosta tervetulleeksi Helsinkiin”, sanoo Hannu Sundberg, Finnairin kaupallisista kumppanuuksista vastaava johtaja. ”Toisen modernin, korkeatasoisen allianssilentoyhtiöpartnerin saapuminen Helsinkiin vahvistaa myös elintärkeää oneworld-hubiamme idän ja lännen välillä.”

”Olemme tyytyväisiä saadessamme kehittää yhteistyötämme Finnairin kanssa osana kansainvälistä oneworld-allianssia nykyisen partnerisopimuksen puitteissa. Yhteistyö on ehdottomasti hyödyllistä molempien lentoyhtiöiden matkustajille. S7 Airlines aloittaa huhtikuun 26. päivä omat lennot Moskovan Domodedovon kentältä Helsinkiin. Sopimuksen myötä sekä S7:n että Finnairin matkustajat voivat matkustaa useampiin kohteisiin molempien maiden sisällä”, S7 Airlinesin strategiaosaston johtaja Vadim Besperstov sanoo.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?