Twitter

Moskovassa 2,5 kilometrin jono Tietäjien lahjoja katsomaan

Athos-vuoren luostarista Moskovan Kristus Vapahtajan kirkkoon tuotuja Tietäjien lahjoiksi kutsuttuja pyhäinjäännöksiä katsomaan jonotti torstaina Moskova-joen jalkakäytävällä arviolta 20 000 ihmistä, jotka joutuivat seisomaan 2,5 km pituisessa jonossa 8-10 tuntia, kirjoittaa Gazeta.

Sekasorron välttämiseksi 200 metrin pätkiin aidoilla rajattua jonoa vartioi poliisiketju, ja poliisit päästivät ihmisiä seuraavalle osuudelle noin puolen tunnin välein. Vastaava jonotus nähtiin Moskovassa viimeksi kaksi vuotta sitten, kun Athos-vuorelta tuotiin Moskovaan Pyhän Jumalanäidin vyö.

Lehden mukaan monikaan jonottajista ei tiennyt tarkkaan, millaisia lahjoja ovat menossa katsomaan. Haastatellun mukaan televisiossa oli kerrottu lahjojen parantavan sairauksia ja tuovan onnea.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salasana hukassa?