Twitter

Volgogradin itsemurhaiskijän mies ja neljä muuta terroristia surmattiin

Dagestanin Mahatshkalan lähistöllä Semenderin kylässä suoritetussa erityisoperaatiossa sai lauantaina surmansa viisi terroristia, joiden joukossa on Dmitri Sokolov, Volgogradin aiemman bussi-itsemurhaiskun tekijän aviomies, tiedottaa Nakanune.

Kansallisen terrorisminvastaisen komitean mukaan Sokolov otti ennen erityisoperaatioita käydyissä neuvotteluissa harteilleen vastuun Volgogradin bussi-iskusta. Rossija 24 – kanavan mukaan tilanteen alkuvaiheessa terroristien kanssa samaan taloon linnoittautuneina olivat myös yhden heistä vaimo ja tytär, jotka miehet suostuivat päästämään ulos. Myös Sokolovin Moskovan alueella asuva äiti yritti saada poikaansa antautumaan, mutta tämä kieltäytyi.

Terroristit saivat surmansa seuranneessa tulitaistelussa.

Salasana hukassa?