Twitter

Olympiakylän kohteet luovutetaan loka-marraskuussa

Sotshin olympiakylän kohteet luovutetaan käyttöön vaiheittain, ensimmäiset osat lokakuussa ja loput marraskuun loppuun mennessä, minkä jälkeen aloitetaan niiden kalustus, kertoo olympiakylän pääsijoittajayhtiö Bazovyi elementin pääjohtaja Andrei Jelinson. Työn viimeinen vaihe on ympäröivien alueiden kuntoonsaatto. Jelinson kertoo kylän rakentamisen maksaneen noin 23 miljardia ruplaa.

Olympiakisojen jälkeen KOK:n jäsenten majoituskohteina toimivat rakennukset muunnetaan Sotshnoje-nimiseksi lomakohteeksi, josta on mahdollista ostaa ensimmäisiä lomaosakkeita tämän vuoden lopulla. Alkuvaiheessa neliöhinta liikkuu 150 000 ruplan vaiheilla. Jelinsonin mukaan myynnin ykkösvaihe on suljettu tapahtuma, johon pääsevät osallistumaan erityislistalle päässeet asiakkaat.

Olympia- ja paralympiakylään tulee kaikkiaan 53 asuinrakennusta ja 3 000 majoituspaikkaa sekä 12 seitsemänkerroksista rakennusta KOK:n jäsenten majoittamiseen. RIA Novostin uutisen välitti Lenta.

Salasana hukassa?