Twitter

Putin ja Niinistö Njaganin voimalan avajaisiin illansuussa

Njaganin voimalan tänään pidettävän käyttöönvihkimistilaisuuden ohjelmasta on saatu tarkempaa tietoa, uutisoi Nakanune. Tilaisuuteen osallistuvat mm. energiaministeri Aleksandr Novak Jugran kuvernööri Natalja Komarova. Venäjän ja Suomen presidentit, Vladimir Putin ja Sauli Niinistö, saapuvat paikalle illansuussa viideltä, Uralpolit-uutissivuston mukaan vasta kahdeksalta.

Venäjän energia-alan ajankohtaisia ongelmia ja näkymiä käsittelevässä seminaarissa puhuvat mm. Venäjän energiaviraston varapääjohtaja Igor Kozhuhovski, Fortumin vs. varapresidentti Aleksandr Tshuvajev ja Skolkovon hallintokoulutusohjelmista vastaava johtaja Aleksandr Tshmel. Tänään allekirjoitetaan niinikään Fortumin ja Siemensin yhteistyösopimus.

Tuoreimmat 20

Salasana hukassa?