Twitter

Vnukovosta löytyi laittomia rahapeliautomaatteja

Moskovan poliisi ja FSB ovat hävittäneet Vnukovon kansainvälisessä lentokenttäterminaalissa pitkään harjoitetun laittoman uhkapelitoiminnan, uutisoi Rosbalt.

Laittoman pelibisneksen taustavoimiksi epäillään georgialaissyntyistä ryhmää, joka kentän hallinnon korruptiota hyväksikäyttäen solmi fiktiivisen yrityksen nimissä sopimuksen arpa-automaattien asentamisesta kentän alueelle. Hyväntekeväisyysarpajaisten sijaan automaatteja käytettiin uhkapelitoimintaan.

Automaatteja oli sekä matkustajien lähtöselvitystiloissa että porttialueilla. Automaattien kuukausituotto arvioidaan noin 20 miljoonaksi ruplaksi. Pitkäaikaisen toiminnan turvaamiseksi vuokraajayrityksen nimeä vaihdettiin välillä ja automaattien huollosta vastasivat lentoaseman työntekijät, joilla oli tähän erityislupa.

Salasana hukassa?