Twitter

Helikopteriyhtiön johtaja vaihtuu, strateginen sijoittaja haussa

Rosteh (entinen Rostehnologii) ei aikone jatkaa syksyllä katkolla olevaa helikopterialan Vertoljoty Rossii -holdingyhtiö pääjohtaja Dmitri Petrovin sopimusta, kirjoittaa Kommersant. Hänen sijalleen noussee tällä hetkellä puolustusalan vientiyhtiö Rosoboronexportissa ilmailualan teollisuutta valvova Aleksandr Mihejev, joka kuuluu Rostehin johtajan Sergei Tshemezovin ”joukkueeseen”.

Rosteh-valtionyhtiön valvonnassa olevan Vertoljoty Rossii -holdingin kaavailtu johdon vaihto liittyy jo toukokuussa puheena olleeseen strategisen sijoittajan etsintään yleisen osakeannin sijaan, kirjoittaa lehti.

Keväällä Rostehin Sergei Tshemezov mainitsi yhtenä sijoittajavaihtoehtona italialaisen Finmeccanican tytäryhtiön AgustaWestlandin.

Salasana hukassa?