Twitter

Moskovan turistikorttiin liitetään sim-kortti

Moskovaan ensi kesänä suuntaavat turistit voivat hankkia 2 400 ruplan hintaisen etupaketin, joka sisältää jo aiemmin mukana olleiden alennusten, useisiin museokäynteihin oikeuttavan kartan sekä bussi- tai jokilaivakiertoajelun lisäksi 3 päivää voimassa olevan sim-kortin.

WowMoscow-brändin alla toteutettava matkailijakortti muistuttaa muissa maailman suurkaupungeissa käytössä olevia etukortteja. Etupaketin hinta pysyy ennallaan.

Kremlin Multimedia -yhtiö neuvottelee kolmen suurimman operaattorin kanssa kortin toteutuksesta ja taksoista. Kortin arvellaan saavan sesongin aikana 150 000 käyttäjää. Jos projekti osoittautuu onnistuneeksi, sama idea aiotaan toteuttaa Pietarissa sekä talviolympiakisojen aikana Sotshissa, tiedottaa Infox.

Salasana hukassa?