Twitter

Luoteis-Venäjän federaatiopiirin presidentin edustaja vaihtui

Presidentti Vladimir Putin on vapauttanut tehtävistään Luoteis-Venäjän federaatiopiirin presidentin täysivaltaisen edustajan, Nikolai Vinnitshenkon, josta mahdollisesti tulee Venäjän federaation pääsyyttäjänviraston kakkosmies, kirjoittaa Infox.

Vinnitshenkon tilalle presidentin edustajaksi Luoteis-Venäjän federaatiopiiriin nimitettiin aiemmin Venäjän turvallisuusneuvoston ensimmäisenä varasihteerinä ja FSB:n varajohtajana kansallisen terrorisminvastaisen työn osastossa toiminut Vladimir Bulavin.

Samaan aikaan Vinnitshenkon tehtävistään vapauttamisen kanssa pääsyyttäjä Juri Tshaika osoitti Federaation neuvoston puhemies Valentina Matvijenkolle kirjeen, jossa Vinnitshenko asetettiin ehdolle varapääsyyttäjän tehtävään. Valinnan suorittaa Federaation neuvosto.

Salasana hukassa?