Twitter

27 sairaalahoitoon Permin aluepiirin kloorivuodossa

Permin aluepiirin Berjoznikin kaupungissa sijaitsevalla Soda-hlorat-tehtaalla perjantaiaamuna tapahtuneessa kloorivuodossa sai vammoja 30 henkilöä, joista 27 joutui sairaalahoitoon. Vuoto johtui teknisestä viasta nestekloorin tuotantoprosessissa, uutisoi RIA Novosti.

Valvontavirasto Rostehnadzor selvittää tapaukseen johtaneita syitä. Vaaraa tilanteen kehittymisestä huonompaan suuntaan ei viranomaisten mukaan ole olemassa.

Berjoznikin Avisma-tehtaalla viime vuonna tapahtuneessa alkuun kloorivuodoksi raportoidussa onnettomuudessa sai surmansa kolme henkilöä ja 21 henkilöä joutui sairaalahoitoon. Hätätilaministeriö ilmoitti myöhemmin vahinkojen johtuneen muusta myrkyllisestä aineesta, jonka koostumusta nimettiin selvittämään tutkintalautakunta. Onnettomuuden syyksi nimettiin toimimaton ilmanvaihto.

Salasana hukassa?