Twitter

Venäläiset eivät usko Renault-Nissanin parantavan AvtoVAZin laatua

Kaikki venäläiset eivät usko, että venäläiskonserni AvtoVAZin tuottamien autojen laatu kohenee Renault-Nissan-allianssin ottaessa konsernin valvontaansa, kertoo Prime-talousuutistoimiston suorittaman kyselyn tulos.

56,5 % 557 vastaajasta katsoi, ettei tuotannon laatu kohene. Peräti 42,5 % heistä ei edes periaatteessa uskonut konsernin voivan valmistaa laadukkaita autoja. Toisaalta 43,4 % vastaajista piti tuotannon laadun parantumista mahdollisena.

Sopimus AvtoVAZin hallinnosta vastaavan yhteisyrityksen perustamisesta allekirjoitettiin Rostehnologii-valtionyhtiön ja Renaultin välillä 12.12.. Yhteisyritys saa valvontaansa 75 % AvtoVAZin osakkeista. Renault-Nissan sitoutuu investoimaan Venäjän-tuotantoon 23 miljardia ruplaa. Uutisen välitti Lenta-verkkolehti.

Salasana hukassa?